снимка: pixabay.comЗа първи път от 70 години екзекутират жена в САЩОсъдена

...
снимка: pixabay.comЗа първи път от 70 години екзекутират жена в САЩОсъдена
Коментари Харесай

На 8 декември екзекутират жена в Америка за жестоко убийство от 2004 година

снимка: pixabay.com

За първи път от 70 години екзекутират жена в Съединени американски щати

Осъдена е за извънредно тежко закононарушение.

В Съединени американски щати за пръв път от съвсем 70 години ще екзекутират жена, наказана на гибел. Присъдата ще бъде изпълнена на 8 декември в щата Индиана със смъртоносна инжекция, оповестиха от правосъдното министерство

О съд ената Лиза Монтгомъри бе приета за отговорна за изключително грубо ликвидиране. През 2004 година в щата Мисури тя убива бременна в 8-ия месец  жена  и разрязва корема ѝ, с цел да вземе бебето. По знамение детето оцелява и през днешния ден е на 16 година, предава  

Монтгомъри е била насилвана от родителите си като дете, а след това и от брачна половинка си. Това е аргументът, който употребява отбраната, с цел да я отърве от смъртната при съд а. Независимо от това обаче през 2007 година тя получи най-тежкото наказване.

Последната  жена , екзекутирана от държавното управление на  Съединени американски щати , е Бони Хийди, умряла в газова камера в Мисури през 1953 година.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР